Dragi članovi kluba, roditelji i simpatizeri,
obavještavamo Vas da je u MRK Ivanić došlo do promjene u načinu uplata članarina.

Počevši od ovog mjeseca, rujna, članarine će se plaćati putem uplatnica koje će treneri jednom mjesečno uručiti polaznicima treninga MRK Ivanić.

Ovime želimo obvezu sakupljanja članarina odmaknuti od trenera koji će se u potpunosti moći posvetiti treninzima i radu s djecom, te uvesti transparentno poslovanje u novčanim tijekovima.

Kao što ste upoznati, iz članarina se financira rad kluba, nabavka opreme, troškovi putovanja i utakmica te osiguravaju uvjeti za normalno djelovanje.

U MRK Ivanić ustaljena je praksa mjesečne uplate članarina i klub vodi evidencija o uplati istih. Eventualno dugovanje biti će naznačeno na prvoj sljedećoj uplatnici.

Članarina se putem uplatnice može platiti na nekoliko mjesta u Gradu Ivanić-Gradu: FINA, Hrvatska pošta, Zagrebačka banka, Privredna banka, Raiffeisen banka, Tisak ili internet bankarstvom.

Poštovani roditelj, ovim putem Vas još jednom želimo zamoliti da članarine redovito uplaćujete kako bi naš MRK Ivanić mogao nastaviti nizati sportske uspjehe, a na radost svih nas i našeg Grada.

Vaš MRK Ivanić

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme