Međunarodni memorijalni turnir “ANTONIO MATIJEVIĆ”

Međunarodni memorijalni turnir „ANTONIO MATIJEVIĆ“

Međunarodni memorijalni turnir održava se u spomen na našeg tragičnog preminulog člana, mladog i perspektivnog rukometaša Antonia Matijećića.

Antonio Matijević je rođen 1994.godine, a rukometne terene i rukometne prijatelje , obitelj, napustio je 2011. godine u teškoj prometnoj nesreći.

Kao rukometaš je prošao sve kategorije u školi rukometa MRK“Ivanić“ i bio pred vratima seniorske ekipe. Svojim nesebičnim odnosom prema sportu i sportskim prijateljima bio je neizostavan član kluba dok je protivnicima bio uzor i primjer sportskog ponašanja.

Kroz svoju kratku rukometnu karijeru je postizao zapažene rezultate,a zadnji veliki uspjeh je bilo osvajanje 1. MJESTA NA DRŽAVNOM NATJECANJU ZA SREDNJE ŠKOLE 2011.GODINE.

Ovaj za nas vrhunski sportski događaj je organiziran upravo njemu u čast sa namjerom da okupimo što veći broj djece, da prezentiramo rukometnu igru, da promoviramo sportsko prijateljstvo, druženje među mladima i sve ono zbog čega je ovaj turnir poseban, baš kao i rukometna igra.

Ovim putem se zahvaljujemo svim sudionicima što su se odazvali u velikom broju. Želimo da zajedno sa nama uživate, te da se svi skupa veselimo i da se osiječate kao kod kuće, jer Antonio je bio upravo takav dječak, vedar, veseo i nasmijan.

Sportski pozdrav svima!

WordPress Theme