U susret 7. prvenstvenom kolu 1.Hrvatske rukometne lige Sjever, naš MRK Ivanić gostovao je u Đakovu kod istoimenog prvoligaša. Mladi rukometaši MRK Ivanić predvođeni trenerom Franom Verajom i izaslanstvom kluba, iskoristili su priliku i posjetili Đakovačku katedralu, te su uz nekoliko prigodnih fotografija ovjekovječili posjet ovom kulturnom i građevinskom remek djelu!

Sama utakmica za nas je bila vrlo važna jer smo nakon dva gostujuća poraza željeli upisati prvu gostujuću pobjedu. Prve bodove s gostovanja ostvarili smo teže od očekivanog. U prvom poluvremenu, uz dosta nervoze i nedostatak sportske sreće na poluvremenu, imamo rezultatski zaostatak. Domaćin je, uz glasnu podršku sjajnih navijača, vrlo čvrst i motiviran te u nekoliko navrata vodi u utakmici i sa četri gola razlike. U nastavku utakmice naši rukometaši su puno čvršći u obrani te s odličnim napadačkim akcijama preuzimaju kontrolu igre i utakmicu privode mirno do pobjede od 21:25. Utakmica je prošla u sportski fer i korektnom ozračju. Zahvaljujemo domaćinu RK Đakovo na odličnoj organizaciji prvenstvenog kola.

Zasluženu pobjedu proslavili smo već tradicionalno u Đakovu. Uz dobru atmosferu i veselje, ovo 7.prvenstveno rukometno kolo za nas je bilo uspješno.

Čestitke igračima i treneru!

Prethodni članakSljedeći članak
WordPress Theme